SSS weet weer wat winnen is

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

De wedstrijd SSS-FC IJsselmonde was er eentje in de middenmoot van de 3e klasse C. Winst zou inhouden dat er niet meer naar beneden gekeken hoeft te worden en verlies zou inhouden dat er over de schouder gekeken moet worden wat de onderste ploegen aan resultaat behalen, in verband met de versterkte degradatieregeling.

Voor SSS begon de wedstrijd voortvarend. In de 8e minuut werd een ingestudeerde corner, genomen door Feni Bileti strak en onberispelijk ingeschoten door de weer herstelde Dennis den Haan. Vijf minuten later moest SSS keeper Cas Abbas handelend optreden om een goed opgezette aanval van de tegenstander onschadelijk te maken. De bal werd tot corner verwerkt die daarna overigens niets opleverde. In de 23e minuut verdubbelde Antonie RobaloMonteiro de score door uit een dubbele rebound uiteindelijk de 2-0 te maken. Zo leek SSS op te rozen te zitten. Toch leek het erop dat FC IJsselmonde terug in de wedstrijd kwam doordat een corner, die op de 16 meter werd gelegd en op het doel van SSS werd afgevuurd van richting werd veranderd en tot een doelpunt werd gepromoveerd. Dit gebeurde zo’n 20 minuten voor de rust. Toch wisten beide teams niet meer te scoren en werd de rust bereikt met een 2-1 voorsprong de thuisploeg.

Na rust maakte SSS, met de wind in de rug veelal de dienst uit, zonder overigens flink gevaarlijk te worden. Zo rond een kwartier in de tweede helft zorgde Geir Sizoo voor enigszins wat rust op de Klaaswaalse bank door een doorkopbal van Mark de Bie in één keer op de slof te nemen en diagonaal achter de keeper van FC IJsselmonde te deponeren en hierdoor op fabuleuze wijze de 3-1 aan te tekenen. Na verloop van de 2ehelft leek dit de eindstand te worden, maar FC IJsselmonde maakte er 3 minuten voor tijd nog 3-2 van. Verder liet de ploeg van Paul Bestebeur een assistent Ed van Mourik het niet komen en telde weer 3 punten bij het totaal op.

Op 4 mei gaat SSS weer verder met een uitwedstrijd tegen Sv Charlois. Die ploeg kreeg deze zaterdag flink op de broek in de uitwedstrijd tegen CKC. (8-1). Daarna volgen voor SSS nog 2 thuiswedstrijden tegen Lekkerkerk (11 mei) en SVS (25 mei).

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren