Fortuna Be Quick weet niet te winnen van kersverse kampioen GOZ

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag is het Fortuna Be Quick niet gelukt om kersvers kampioen GOZ in eigen huis te verrassen. In een gezapige partij met weinig kansen aan beide zijden kwam de thuisclub na een kwartier verdiend op voorsprong via Rick Jeanson: 1-0. De opnieuw zwaar gehavende formatie van trainer Pascal Hoek kon hier weinig of niets tegenover stellen.

Na de onderbreking en met een frisse bries in de rug was de fusieclub iets gevaarlijker, maar moest alweer na vijf minuten een nieuwe tegenslag incasseren. Op aangeven van Stijn van den Linden tikte Tim de Ridder simpel de 2-0 achter Fortuna Be Quick- doelman Bryan Huijzers. Drie minuten later moest zijn collega aan de overzijde, Youri Bakker, gestrekt na een schot van bezoeker Jacco Vink. Diezelfde Jacco Vink mocht in de 57ste minuut van geluk spreken dat hij nog kon lopen na een onnodig harde charge van GOZ- aanvoerder Jeroen de Ruiter. Verder was er in deze eenzijdige, saaie streekderby weinig te beleven en bleef de score derhalve na 90 minuten ongewijzigd.

Basis: Bryan Huijzers, Mark van Gilst (74’ Nardo Tol), Wouter Bijl, Jesse Colijn, Nick van Prooijen, Lennard Munne (67’ Thomas Gennissen), Sander van der Giesen, Jacco Vink, Indy Reedijk, Thomas van Peperstraten en Nils van Prooijen. Wissels: Daniël Candeias, Nardo Tol, Mitchell Klijn, Justin Munne en Thomas Gennissen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren