OSV Oud-Beijerland trekt 8 nieuwe spelers aan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

 

OSV Oud Beijerland heeft zich afgelopen periode versterkt met  acht nieuwe spelers voor het komende seizoen. Zowel de commissie Voetbal Technische Zaken als het bestuur is dan ook trots om te melden dat de volgende spelers komend seizoen op sportpark Olympia te bewonderen zullen zijn. De club staat momenteel op de 12e plek en dat betekent directe degradatie naar de 4e klasse.

Kevin v/d Haven (vv SHO), Maarten Domenik (vv SHO), Roel de Vroed (vv SHO), Dave de Koning (vv SHO), Lars Bijl (vv SHO), Sjors Looij (vv SHO), Sem de Visser (vv SHO), Maxim Kamp (vv GOZ).

Naast deze nieuwe spelers heeft de vereniging ook stappen gezet in het samenstellen van de staf. Barry Schipper (nieuwe hoofdtrainer) zal komend seizoen assistentie krijgen van assistent-trainer Lars Huizer (vv GOZ), en van teammanager Alexander Kranendonk (vv GOZ).

Op korte termijn zal de vereniging met meer nieuws naar buiten komen over (nieuwe) spelers en het complementeren van de staf voor seizoen 2024/2025.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren