Poldermarkt op Hemelvaartsdag bij de Maria Hoeve in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De standhouders van de Poldermarkt staan op Hemelvaartsdag (9 mei a.s.) weer klaar tijdens Tour langs de Boer en bieden graag hun heerlijke, verse, pure en creatief ambachtelijke producten aan. Op de Poldermarkt staan; Desembakkerij Schalkwijk, Twistine, de Hoekse Bijenkorf, Olijfolie Manolakis, Boompjesstraatjamszz, Vrouwtje Theeleut, GanschAnders, Chocolaterie Reedijk en Studio Dotz. Voor de kids is er schminken en een springkussen. Ook is de boerderijwinkel en het boerderijterras van de Maria Hoeve geopend.

Voor de tourkaartdeelnemers van Tour langs de Boer is een speciale Sprookjesspeurtocht uitgezet in de boomgaard, notenlaan en het weiland. Deze tourkaart koop je voor € 5,00 per kind op www.tourlangsdeboer-hw.nl. Op 10 locaties kun je met deze kaart leuke activiteiten doen door heel de Hoeksche Waard. Doe jij ook mee?

  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur.
  • Locatie: Maria Hoeve, Weelsedijk 61, Strijen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren