Parnassia Groep opent nieuwe ggz locatie van Antes, Youz en Indigo aan de Beetsstraat in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Funda

Op dinsdag 14 mei a.s. tussen 15.30 uur en 17.30 uur openen burgemeester Erik van Heijningen van de Hoeksche Waard en Sjoerd van Breda, lid van de raad van bestuur van Parnassia Groep, de deuren van een nieuwe zorglocatie aan de Beetsstraat 5 in Oud-Beijerland.

Accommodatie
De GGZ-teams Hoeksche Waard van zorgbedrijven Antes, Youz en Indigo verhuizen van  Wilhelminastraat 1 naar de Beetsstraat 5. De locatie is op doordeweekse dagen geopend tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Naast behandelingen op locatie wordt ook ambulante (wijk)zorg geboden.

Doelgroepen en behandeling
Indigo verzorgt vanuit de nieuwe locatie kortdurende generalistische basis-ggz behandeling bij klachten zoals angststoornis, depressie of trauma. Naast fysieke behandeling wordt ook online zorg geboden. Vanuit Antes wordt door een ggz team zorg geleverd aan cliënten binnen de EPA (Ernstig Psychiatrische Aandoening) doelgroep. Een deel van de cliënten komt naar locatie, een ander deel wordt thuis bezocht. Er wordt gewerkt vanuit een herstelgerichte FACT methodiek, wat inhoudt dat zorg makkelijk kan worden geïntensiveerd en waar nodig naast de psychische klachten ook aandacht is voor hulp op sociaal-maatschappelijk vlak. Youz biedt tenslotte specialistische ggz aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd 6 tot en met 21 jaar. Ook ouders/verzorgers worden deskundig in het behandeltraject betrokken en begeleid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren