Echtpaar Kraan-Schuttevaar uit Oud-Beijerland viert diamanten jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Echtpaar Kraan 60 jaar getrouwd - Foto Arie Kievit

Gisteren was het 60 jaar geleden dat meneer F.J. Kraan (86) en mevrouw H. Kraan-Schuttevaar (82) uit Oud-Beijerland in het huwelijksbootje stapten. Wethouder Paul Boogaard ging gisterenmiddag met een mooie bos bloemen onder de arm op visite. Hij feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit diamanten jubileum. Het echtpaar geniet volop van de seniorenstatus en het leven. Binnen hun eigen omgeving proberen ze nog iets voor anderen te betekenen. 

Mevrouw is geboren en getogen in Twente en meneer in Het Gooi. Zij hebben elkaar gevonden op een heel gezellig dorpsfeest in Twente. Ondanks de grote onderlinge afstand en de beperkte mogelijkheden om elkaar tijdens hun verkering te ontmoeten, bleek de liefdesband steeds sterker te worden.

Na hun huwelijk hebben ze lange tijd in het Gooi gewoond. Daar zijn ook de kinderen geboren. Ze zijn bevoorrechte ouders van 3 heel lieve dochters en geweldige schoonzoons. Die hebben hen op hun beurt weer aan heel lieve kleinkinderen geholpen. En om de vreugde nog meer te vergroten genieten ze intussen volop van 2 schatten van achterkleinkinderen.

Door de werkzaamheden van de heer Kraan richting Rotterdam zijn ze naar Oud-Beijerland verhuisd. Ze hebben ervoor gekozen om daar te gaan wonen door de situatie rondom wonen, werken, studeren en zorgvoorzieningen.

Hun geheim van een goed huwelijk? Zorg goed voor elkaar en waar mogelijk voor anderen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren