Presentatie over Fraude en veiligheid op internet voor bewoners uit Goudswaard en Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Politie

Hoeksche Waard – Identiteitsfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe herken je het en wat kan je er tegen doen? Daarover gaat de lezing die in Piershil en Goudswaard plaatsvindt op 22 mei. Dit is een samenwerking met een lokale bank en Seniorweb met de Bibliotheek Hoeksche Waard.  

Herkenning en bescherming. Dat zijn de belangrijkste wapens tegen fraude op internet. Iedereen die op de hoogte is van de nieuwste trucs van oplichters heeft een stapje voor. En wat te doen als iemand toch in de val is getrapt? Bank bellen, aangifte doen, gegevens bewaren. Wie op een link heeft geklikt en per ongeluk rekeninggegevens heeft ingevuld op een criminele website, kan het beste meteen contact opnemen met de bank.

De lezing wordt gegegeven op twee locaties: op woensdag 22 mei in Piershil van 10 tot 12 uur in De Wurf (Voorstraat 33A te Piershil) en in Goudswaard op 22 mei van 14 tot 16 uur bij Dorpshuis De Polderboom (Polderboom 5 te Goudswaard). Medewerkers van de Bibliotheek Hoeksche Waard en een lokale bank uit  Hoeksche Waard zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van Seniorweb.

Aanmelden is noodzakelijk via www.debhw.nl/agendawww.debhw.nl/agenda of mondeling aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren