Veerdienst Putter tussen Puttershoek en Zwijndrecht vaart niet op Hemelvaartsdag honderden fietsers kunnen de overtocht niet maken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto archief

Op Hemelvaartsdag maken normaal gesproken rond de 600 fietsers gebruik van de Veerdienst tussen Zwijndrecht en Puttershoek maar dit jaar vaart de veerdienst niet is te lezen op de website van de veerdienst! Blue Amigo de uitbater van de veerdienst geeft aan dat ze voor die dag geen subsidie van de gemeente Hoeksche Waard en Zwijndrecht krijgen om te varen.

Teleurstelling niet alleen bij fietsers groot

Het terras van het cafe ’t Veerhuys

Fietsers kunnen dus op Hemelvaartsdag geen gebruik maken van de veerdienst maar ook Danny Snaaijer van cafe’t Veerhuys is teleurgesteld. Op de eerste dag dag dat zijn terras open is had de uitbater de bitterballen en de overheerlijke appelpunten met koffie ruim ingeslagen. Danny hoopt dat nu toch veel fietsers uit de Hoeksche Waard zijn terras op Hemelvaartsdag aandoen. Het gaat prima weer worden weerman Ed Aldus kondigde rond de 20 graden aan. Het terras van cafe ’t Veerhuys is op Hemelvaartsdag vanaf 13.00 uur geopend met prachtige uitzicht op de Oude Maas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren