Vernieuwde Albert Heijn, Gall & Gall, Etos en de nieuwe Primera Zuid-Beijerland openen op 11 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Zuid-Beijerland staan vanaf 11 juni weer enthousiast voor je klaar in de vernieuwde winkel. - Foto AH

Zuid-Beijerland – De verbouwing van winkelcentrum Zuid-Beijerland is in volle gang. Ook de Albert Heijn krijgt een ware metamorfose en gaat daarom op woensdag 22 mei om 18:00 uur tijdelijk dicht. De supermarkt aan de Gravin Sabinastraat 52 wordt iets groter en het assortiment flink uitgebreid. Er komt nog meer aandacht voor vers, gemak en voordeel. Op dinsdag 11 juni om 11:00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. Gall & Gall, Etos en de nieuwe Primera openen gelijktijdig de deuren.

De Albert Heijn van ondernemer Marvin Krastman wordt van vloer tot aan plafond volledig vernieuwd. De ingang, die nu aan de pleinzijde zit, wordt verplaatst naar de straatzijde en ook de indeling verandert compleet. De Gall & Gall gemak verhuist naar een andere plek in de passage en zal een volwaardige Gall & Gall worden. “Klanten zullen echt verrast zijn. Onze winkel is straks niet alleen ruimer en mooier, maar ook duurzamer. Alle koelingen zijn afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt”, vertelt Marvin Krastman.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren