25 mei: Open rondleiding in herenboerderij Oost-Leeuwenstein

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Museum HW

Ontdek meer in Museum Hoeksche Waard, mét gids!

De open rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers, zodat zij ook de gelegenheid krijgen om deel te nemen aan een rondleiding met gids. In deze rondleiding zal speciaal aandacht besteed worden aan ‘Landbouw in de Hoeksche Waard’.

U betaalt alleen de entree,  de rondleiding is gratis. Vrienden van het museum, houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree.Deze rondleiding begint 25 mei om 14.00 uur in boerderij Oost-Leeuwenstein, Dorpsstraat 13,  3274 BB Heinenoord. Aanmelden voor de rondleiding is niet nodig.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren