Repaircafé Oud-Beijerland open in het pinksterweekend op zaterdag 18 mei

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Repaircafé Oud-Beijerland is weer open op zaterdag 18 mei. U bent weer van harte welkom a.s. zaterdag van 10 – 12 uur bij Alerimus aan het Zoomwijckplein 11. Ingang rechts naast de hoofdingang naar de apotheek. Daar wappert de vlag.

Breng uw kapotte (huishoudelijke) apparatuur mee, maar ook te slijpen messen en tuingereedschap. De naaister verricht eenvoudig herstelwerk zoals verlengen of inkorten. Na 11.30 uur worden geen nieuwe opdrachten meer aangenomen. Uw vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Er kan ook gepind worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren