2e editie van het veteranencafé op zaterdag 1 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zaterdag 1 juni 2024 zal voor de 2e keer het veteranencafé plaats gaan vinden. Inmiddels hebben we al veel aanmeldingen binnen, maar toch nog even deze herinnering om nog meer veteranen te bereiken. Bent u of kent u een veteraan, woonachtig in de Hoeksche Waard, kom gezellig langs. Indien u zich al hebt opgegeven, hoeft dat natuurlijk niet nogmaals.

De locatie is weer in café “Het Hart”, Peperstraat 10 in Oud-Beijerland, van 15.00 uur tot 18.00 uur.Namens het VCHW willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie deze keer het eerste drankje aan te bieden. De rest is voor eigen rekening.  Café “Het Hart” zal ons weer trakteren op een bittergarnituur.
Ook deze keer verwachten wij weer een grote opkomst en wordt het zeker net zo gezellig als tijdens de opening van 27 januari jl. In tegenstelling tot de opening is er voor deze dag geen programma opgesteld, maar laten we het aan u om binnen te komen en te gaan wanneer u wilt.
Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we u vragen om voor 24 mei te reageren via ons mailadres als er u erbij bent. U hoeft dus niet te reageren als u er niet bij kunt zijn, of al had opgegeven.
We kijken uit naar wederom een succesvol veteranencafé!
Geen mail ontvangen?
Stuur een mailtje naar [email protected]
Wij checken uw veteranen status bij het Veteranen Instituut.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren