Lentefestival bij het PJ Muziekcentrum in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Op zaterdag 25 mei komt de lente tot leven bij het PJ Muziekcentrum, gelegen aan de Industrieweg 5 te Klaaswaal, tijdens het lentefestival. Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen jong en oud genieten van een dag vol plezier en vermaak, alles ten behoeve van de jeugd van Prinses Juliana.

Naast de jaarlijkse terug kerende rommelmarkt is er op het lentefestival nog veel meer te beleven. Daag uzelf uit met Oud-Hollandse spelletjes of geniet van een ontspannen moment met een hapje en een drankje.
Voor de jongsten onder ons zijn er tal van activiteiten, waaronder schminken, het versieren van cupcakes en plezier op het springkussen. Ondertussen kunnen de liefhebbers van arcade spellen hun vaardigheden testen.
Laat u verrassen door de diversiteit van onze kraampjes, waar u kunt snuffelen tussen prachtige planten, trendy kleding en schitterende sieraden. En vergeet niet mee te doen aan de loterij en maak hierbij kans op fantastische prijzen!
Terwijl u van dit alles geniet, maken de jeugdleden van PJ graag uw auto voor u schoon.
Voor meer informatie over het lentefestival en het laatste nieuws, raden we aan om de sociale media van PJ in de gaten te houden of een bezoek te brengen aan de website www.pjklaaswaal.nl/lentefestival. Mis deze gezellige dag niet en we zien jullie graag op 25 mei bij het PJ Muziekcentrum in Klaaswaal

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren