Jaarbijeenkomst Cliëntenraad Buitensluis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op zaterdagmiddag 25 mei is in woon-zorglocatie de Buitensluis in Numansdorp, de jaarbijeenkomst van cliëntenraad de Buitensluis. De inloop en muzikale ontvangst is vanaf 13:30 uur met koffie en thee en wat lekkers. Om 14:00 uur wordt de jaarbijeenkomst en jaarvergadering geopend door Ineke Korbijn-Schop, voorzitter van de cliëntenraad en is er een woord van welkom door Trix van Os, bestuurder van Alerimus. Daarna vertellen Eveline Schelling (coördinator Huiskamer van de Wijk) en Simone Schell (coördinator vrijwilligers) op interactieve wijze over hun werkzaamheden en activiteiten. Meer informatie over het doel van deze jaarbijeenkomst is hier te lezen te lezen.

Deze middag worden de bewoners van de Buitensluis verrast door muzikanten, die tussen het programma van de jaarbijeenkomst door, zullen optreden op de afdelingen.

Rond 16:00 uur is de afsluiting van de jaarbijeenkomst en is er een hapje en een drankje mét muzikale omlijsting.

Iedereen is welkom op zaterdag 25 mei in de Buitensluis (Ridderzaal). Mocht u meer informatie willen over de jaarbijeenkomst kan er contact worden opgenomen met Piet de Groot of Elly Vink van cliëntenraad de Buitensluis. Zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer van Alerimus: 0186-659659. Aanmelden kan via: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren