Bewonersavond met Soep in Boezem & Co

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Woensdag 5 juni organiseert Welzijn Hoeksche Waard een bewonersavond tussen 17 en 19 uur in Boezem & Co aan de Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland. Woont u in een van de volgende wijken dan bent u van harte welkom: Croonenburgh, Poortwijk, Even Buiten.

We eten eerst lekker soep met elkaar en gaan daarna in gesprek over het wonen in deze wijken: Wat vind u fijn, wat minder, heeft u speciale talenten waar andere bewoners wat aan hebben Etc. Wilt u deelnemen en kennismaken met andere bewoners uit uw wijk? Meldt u zich dan aan t/m maandag 3 juni bij Linda van der Wal, [email protected] of bij Eric van Driel, [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren