Piershilse voetbalkooi onder vuur

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
(foto: Nancy van der Oost)

De pas in 2018 zo feestelijk geopende voetbalkooi in de Margrietstraat (zie: 2018 – Voetbalkooi en speelplek) ligt amper zes jaar later alweer onder vuur. Gemeente Hoeksche Waard besloot rigoureus in te grijpen, na enkele klachten uit de buurt en wil de kooi verwijderden. Dat werd niet bepaald op prijs gesteld door buurtbewoners en overige Pierhillenaars. ,,Een gemeente die haar mond vol heeft van burgerparticipatie neemt zo’n eenzijdig en ondemocratisch besluit”; dat is het gevoel dat heerst bij menig boze ouder in het dorp.

Op 21 mei werd dit schrijven gericht aan de wethouders: Schrijven aan college Hoeksche Waard – pannakooi


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren