Zondag 2 juni: Koppeltijdrit Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De Ren en Toerclub De Hoekse Renners uit Puttershoek organiseert ook dit jaar weer een Koppeltijdrit. De Koppeltijdrit Hoeksche Waard 2024, op zondag 2 juni aanstaande, belooft weer een mooi evenement te worden voor sportieve (toer)wielrenners en handbikers. Met start en finish op het terrein van Campolife (Langeweg 1a, Heinenoord), zullen duo’s bestaande uit wielrenners, of een combinatie van een handbiker en een wielrenner, de uitdaging aangaan op een verkeersluw parcours rondom het industrieterrein Boonsweg en Kuipersveer.

De duo’s kunnen kiezen om één ronde of drie rondes af te leggen, met tijdregistratie, waarbij iedere ronde 7 kilometer beslaat. Dit biedt een unieke kans voor de deelnemers om hun krachten te meten met andere duo’s en daarbij een mooie sportieve prestatie neer te zetten.

De Koppeltijdrit Hoeksche Waard is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een evenement dat saamhorigheid en inclusiviteit viert. Door het betrekken van handbikers naast wielrenners (jong/ oud, m/v)  wordt er een divers deeelnemersveld gecreëerd dat de wielersport voor iedereen toegankelijk maakt.

Het eerste koppel zal om 10.00 uur vertrekken , waarna er na iedere minuut weer een volgend koppel vertrekt.

Inschrijven kan nog tot en met 31 mei, via onze website www.hoekserenners.nl, á 17,50 euro per koppel (tijdregistratie en aandenken inbegrepen), en daar kunt u ook meer informatie over De Hoekse Renners en over de Koppeltijdrit vinden.

Wees er snel bij want het aantal inschrijvingen is beperkt to maximaal 75 koppels.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren