Inloopbijeenkomst VoorWaards Hoeksche Waard in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De politieke beweging VoorWaards organiseert op 29 mei  een inloopbijeenkomst in Nieuw-Beijerland. Deze jonge, progressieve beweging kwam in 2022 met 4 zetels in de gemeenteraad en zet zich in voor mens, dier en landschap in de Hoeksche Waard.

Voor VoorWaards is het belangrijk dat inwoners  tijdig betrokken worden bij politieke besluiten en daardoor meer invloed en zeggenschap krijgen. Belangrijke thema’s zijn o.a.: een Hoeksch theater, zondagsruimte enveiligheid op de dijken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op 29 mei is iedereen vanaf 20.15 uur welkom in dorpshuis Swaensvoet in Nieuw-Beijerland(Marktplein 9). Deze avond staat in het teken van kennismaking en het uitwisselen van ideeën. Kom gezellig langs. Bezoek ook eens onze website www.voorwaards.nu.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren