Inloopspreekuur fracties Constructief en Burgerbelangen HW

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Constructief Hoeksche Waard en BurgerBelangen HW zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan om de belangen van inwoners nog beter te kunnen behartigen.

Wij zijn twee lokale politieke partijen die open en eerlijk aan ombudspolitiek doen. Inwoners moeten kunnen zien waarvoor zij gekozen hebben. Ombudspolitiek is belangenbehartiging door direct contact met inwoners.

Wij luisteren altijd naar alle zorgen en ideeën, maar willen ook samen oplossingen bedenken voor de problemen waar inwoners tegenaan lopen. Om dit directe contact makkelijker te maken, bieden wij maandelijks een laagdrempelig inloopspreekuur aan op diverse locaties in alle dorpen in de Hoeksche Waard.

Ons eerste inloopspreekuur was in de maand mei in Oud-Beijerland en een groot succes. Het volgende inloopspreekuur is op zaterdag 8 juni aanstaande van 11.00 tot 14.00 uur in het Numansdorpshuisaan de Buttervliet 1 in Numansdorp.

Wij hopen dat de inwoners hier goed gebruik van zullen maken!                     


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren