Contract tussen Albert Heijn & Gall & Gall en ondernemer in ‘s-Gravendeel verbroken, Geen zicht op heropening winkels

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

‘s-Gravendeel – Het hoofdkantoor van de Albert Heijn is met een reactie gekomen na ons eerde gepubliceerde artikel over de plotselinge sluiting van de Albert Heijn in ‘s- Gravendeel. De reactie luidt als volgt:

Samen met de ondernemer van de winkel in ’s-Gravendeel en Albert Heijn en Gall & Gall is gezocht naar oplossingen voor de ontstane situatie. Helaas is gebleken dat er geen andere oplossing is dan de contractuele relatie te beëindigen. Daardoor is de winkel in ’s-Gravendeel gesloten.     

We betreuren deze situatie zeer. Vanwege de vertrouwelijkheid van de relatie tussen de ondernemer en Albert Heijn en Gall & Gall kunnen we er inhoudelijk niet op ingaan. We vinden het spijtig dat klanten niet meer terecht kunnen bij Albert Heijn en Gall & Gall in ’s-Gravendeel. Er is geen zicht op een vervolg van de exploitatie van een Albert Heijn en Gall & Gall-winkel op deze locatie.  Ze zijn van harte welkom in onze omliggende winkels aldus het hoofdkantoor van de Albert Heijn in een reactie aan de redactie van Hoeksche Waard Nieuws.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren