Haal je berenmasker in de Bibliotheek tijdens de BoekStartdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Kom je zaterdag 1 juni met je kindje naar de Bibliotheek? Ontdek tijdens de BoekStartdag hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert twee leuke activiteiten.

Berenmasker

Op alle 11 locaties van de bibliotheek kunnen kinderen tot ongeveer 4 jaar een mooi berenmasker ophalen. Je kunt samen met je kindje het berenmasker mooi versieren, inkleuren en uitknippen. Maak een foto van jouw kindje met het berenmasker en mail deze voor 15 juni naar [email protected]. De winnaar van de leukste foto wint een prijsje.

BoekStartwebinar

Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen. In aanloop naar de landelijke BoekStartdag vertelt Jolien Hesselberth op donderdag 30 mei om 20.00 uur over voorlezen op een leuke en speelse manier aan de allerjongsten. Een webinar boordevol boekentips georganiseerd door de Stichting Lezen. Meer informatie en aanmelden via debhw.nl/agenda.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren