Geslaagd optreden Shantykoor de Hoeksche Waard voor bewoners ’t Huys te Hoecke

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Het was jammer genoeg alweer een behoorlijke tijd geleden. In 2022 bracht het Shantykoor De Hoeksche Waard voor het laatst een bezoek aan het Zomerplein in Puttershoek. Om exacter te zijn, aan de daar gevestigde Stichting Zorgwaard ’t Huys te Hoecke op nummer 15.

Paula van Wanrooy, koor en de musici komen er graag om op te treden in de grote binnentuin van het complex. Op zaterdagmiddag 8 juni verzorgde het koor er van 14.30 uur tot 16.00 uur een prachtig optreden. Het was redelijk weer dus het geplande concert kon doorgaan in de tuin. Er was veel belangstelling en het publiek deed vrolijk mee. Meezingen, meeklappen, meedeinen. Men zat niet stil. Leuk toch?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren