BoekStart Peuteryoga over het circus

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BHW

Puttershoek – Een prentenboek komt tot leven door heerlijk mee te bewegen, naar verhalen te luisteren, zintuigen te stimuleren en te ontspannen. Op 27 juni geeft Jolanda Molendijk van Kinderyoga Hoeksche Waard een yogales voor kinderen in Bibliotheek Puttershoek. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

Jolanda gaat met de peuters bewegen, wat hun zintuigen stimuleert en tegelijkertijd voor de nodige ontspanning zorgt. Tijdens deze activiteit kunnen ze ook genieten van een mooi verhaal. Dit is een heerlijke manier om samen met je (klein)kindje quality time door te brengen.

Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar. Dit keer is het thema ‘Circus’. Tijdens de peuteryoga luisteren we naar een leuk verhaaltje uit het boekje ‘Circus 1,2,3’ van Guido van Genechten.

Het belooft weer een heel gezellige workshop te worden. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op donderdag 27 juni in de bibliotheek van Puttershoek van 10.00 tot 10.45 uur. Kosten: basisabonnement € 2,20, plusabonnement €1,80, zonder lidmaatschap € 2,60 per persoon.

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren