Fietsbegeleiders gezocht voor fietstocht Doortrappen in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Wegens groot succes van de fietstochten van Doortrappen in Oud-Beijerland zijn we op zoek naar een of meer vrijwilligers om deze groep te begeleiden. Bent u een liefhebber van fietsen en maakt u vaker langere tochten? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ze ook dingen te leren? Meldt u zich dan aan en wordt begeleider bij Doortrappen.

De fietstochten starten om de 14 dagen op donderdagochtend (oneven weken) vanaf Boezem & Co in Oud-Beijerland. We fietsen het hele jaar door zo lang het weer het toelaat! Een fietstocht duurt ongeveer 2 uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de omgeving, het fietsen in een groep én voor gezelligheid.

Voorafgaand aan de fietstocht is er de mogelijkheid om samen koffie of thee te drinken. De inloop voor gratis koffie/thee is vanaf 9.30 uur en om 10.00 uur start de fietstocht. De fietstochten worden afgewisseld met een informatief en/of educatief onderdeel, zoals opfrissen verkeersregels, tips voor het op- en afstappen, fietsen in groepen, dode hoek, enzovoorts. U kunt zowel met een gewone als een elektrische fiets deelnemen.

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Graag tot ziens! Meer info of aanmelden als begeleider: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren