Vernieuwde Albert Heijn, Gall & Gall, Etos en Primera in Zuid-Beijerland geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Om 11:00 uur werden de winkels feestelijk heropend door het gezin Krastman. - Foto Albert Heijn

Onder grote belangstelling werd vandaag de Albert Heijn in winkelcentrum Zuid-Beijerland feestelijk heropend. Om 11:00 uur knipte het ondernemende gezin Krastman het lintje door. Gall & Gall, Etos en de nieuwe Primera openden tegelijkertijd de deuren. De supermarkt aan de Gravin Sabinastraat 52 kreeg er honderd vierkante meter bij, is compleet vernieuwd en heeft een heel andere indeling. De ingang ligt nu aan de straatzijde en Gall & Gall is verhuisd naar een andere plek in de passage.


Ondernemer Marvin Krastman: “Het was gezellig druk vandaag. Na drie weken verbouwen zijn onze klanten enorm blij dat we weer open zijn. Veel mensen kwamen direct een kijkje nemen en reageren enthousiast. De winkels  zijn dan ook echt heel mooi geworden.

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Zuid-Beijerland de overgebleven voorraad vers en diepvries ter waarde van zo’n 8.000 euro aan de voedselbank. “Het is mooi dat deze producten zo’n goede bestemming hebben gekregen”, aldus de ondernemer.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren