Korfbalvereniging Oranje Zwart/De Hoekse viert 75 jarig bestaan!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op 5 en 6 juli viert korfbalvereniging Oranje Zwart uit Westmaas haar 75-jarig bestaan. De korfballers gaan er een feestelijk weekeinde van maken!

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Op vrijdag 5 juli is er vanaf 19.00 uur een programma voor jong en oud. Een vossenjacht voor de jongste leden, een spannend spelprogramma voor de tieners en een quiz voor de oudere leden. Op zaterdag 6 juli zijn er in de middag voor alle leden en oud-leden op het veld conditie en behendigheidsspelen uit te voeren. Uiteraard is het “toeschouwer-spelen” ook een optie. Rond 17.00 uur komt het KNKV een geschenk aanbieden waarna de voorzitter een toespraak zal houden. Daarna gaat de BBQ aan en aansluitend volgt er een optreden van zangers Belinda; op haar muziek kan heerlijk worden gedanst. Voor iedereen geldt: heb je affiniteit met Oranje Zwart, voel je welkom! Maar…..aanmelden via de website is wel een vereiste voor iedereen; dat kan tot 20 juni. Meer informatie vindt men op de jubileumwebsite: www.75jaar.oranjezwartdehoekse.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren