Cavent Talent maakt duurzame medailles voor Wandel Feest Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Cavent

Door een mooie samenwerking tussen Cavent en Wandel Feest Hoeksche Waard, ontvangen de deelnemers van het wandelevenement dit jaar een unieke medaille. De deelnemers van Cavent Talent maken een duurzaam aandenken voor de gefinishte deelnemers van de derde editie van Wandel Feest Hoeksche Waard op zaterdag 14 september 2024.

Samenwerking met Cavent Talent

Op 14 september 2024 is de derde editie van Wandel Feest Hoeksche Waard in Puttershoek. Nieuw dit jaar is dat alle deelnemers na afloop een handgemaakte duurzame medaille ontvangen. Deze medailles worden de komende weken met de hand gemaakt door de talenten van Cavent. “Met ons evenement willen we niet alleen het moois van de Hoeksche Waard laten zien, maar ook samenwerkingen met lokale partners zoals Cavent opzoeken.” aldus Kjeld van Dijk, die samen met Erwin Bouman en Vincent van Heijningen zorg draagt voor de organisatie.

Cavent is een bekende Hoeksche Waardse zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een ondersteuningsvraag. Cavent heeft ambulante begeleiding thuis, eigen locaties voor begeleid wonen en 5 talentgerichte werkplekken. Jo-Anne de Groot, begeleider-coach: “De mensen die op onze woonzorglocaties wonen, zijn voor ons talenten. We gaan uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Bij Cavent Lindehoeve in Mookhoek hebben we een groen leerwerkbedrijf. Voor de deelnemers is het maken van deze medailles met natuurlijke materialen mooi werk en een zinvolle daginvulling. En voor de deelnemers van Wandel Feest Hoeksche Waard is de medaille een mooie herinnering, win-win dus. We kijken ernaar uit om de wandelaars op 14 september deze medailles te zien dragen na de finish!” 

Medaille verdienen

Na twee uitverkochte edities is ook voor de aankomende editie van Wandel Feest Hoeksche Waard op 14 september 2024 een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Sinds 1 mei is de inschrijving geopend en inmiddels zijn al meerdere startvakken uitverkocht. Via de website www.wandelfeesthw.nl is het mogelijk om in te schrijven. Bij inschrijving is de unieke, handgemaakte medaille inbegrepen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren