Een welverdiend pensioen voor Cora en Nora

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Hoeksche School

Op vrijdag 7 juni nam kinderdagverblijf De Hummelvijver in Numansdorp afscheid van twee zeer gewaardeerde medewerkers: Cora en Nora. Jarenlang vingen beide dames met heel veel liefde de peuters in Numansdorp op. Nu mogen ze genieten van een welverdiend pensioen. 

Tijdens het speciaal voor hen georganiseerde feestje namen Cora en Nora afscheid van de kinderen, ouders en collega’s van De Hummelvijver. Het was een afscheid met een lach en een traan. Er werden mooie herinneringen opgehaald en leuke anekdotes verteld. En natuurlijk werden de juffen verwend met lieve woorden en prachtige cadeaus!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren