Zaterdag 15 juni open tuinen dag Groei & Bloei Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto PR

Voor de 31ste keer organiseert Groei & Bloei Hoeksche Waard een open tuinen dag.  In de hele Hoeksche Waard zijn veel “verborgen” tuinen. De tuineigenaren genieten het hele jaar van hun kleine of grotere paradijsje en Groei & Bloei Hoeksche Waard weet ieder jaar –en dit maal al voor de 31ste keer- een aantal tuiniers over te halen hun geliefde plekje te delen met andere tuinliefhebbers.

Op zaterdag 15 juni, de landelijke open tuinen dag,  worden er in Puttershoek en Maasdam 8 heel verschillende tuinen open gesteld. Eén dingen hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk liefhebberstuinen waar de tuineigenaren met passie in werken, kweken en stekken. De tuinroute is prima op de fiets te doen en in één van de tuinen is een terras waar je kunt genieten van een kopje thee/koffie. Vrijwilligers van Groei & Bloei zorgen weer voor een goed gevulde gebaktafel.  Of je nu inspiratie wilt opdoen voor je eigen tuin of zomaar wilt komen genieten: de tuineigenaren zullen je met open armen ontvangen.
Leden en vrienden van Groei & Bloei kunnen op vertoon van de nieuwsbrief “open tuinen” de tuinen gratis bezoeken. Niet-leden betalen per tuin € 2,= en
€ 7,= voor een passe-partout voor alle tuinen.  Koffie/thee met gebak op het terras en een drankje in één van de andere tuinen zijn gratis.

In de volgende tuinen ben je tussen 10.00 uur en 17.00 uur welkom (de volgorde is zelf te bepalen):

Puttershoek:
tuin 1: Ria en Cees Magielse; Arent van Lierstraat 21
tuin 2: Gabrielle en Wouter Jakma en Marieke en Stein v.d. Broek;
Schouteneinde 15-17
tuin 3: Pauline en Marcel Klaver; Schouteneinde 28 ( drankje en Ikebana
demonstratie)
tuin 4: Petra Vlasblom en Jim Schalekom; Schouteneinde 29
tuin 5: Leni Schelling en Marijn Colein; Schouteneinde 36
tuin 6: Irene en Cor v.d. Biezen; Polaris 20

Maasdam:
tuin 7: Connie en Jan Groeneweg; v. Limburg Stirumlaan 9 (info minibomen)
tuin 8: Marianne v.d. Linden en Pieter v. Gent; Maaslaantje 19 (terras)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren