Open repetitie Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor in de gereformeerde kerk van Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op dinsdag 9 juli a.s. organiseert  het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor hun laatste repetitie van dit seizoen.Deze avond wordt gehouden in de Gereformeerde kerk van Puttershoek , Rembrandtstraat 1. Aanvang 20.00 uur.

Onder leiding van onze dirigent Lennert Knops zingen wij als mannenkoor een aantal liederen.Hierbij worden wij op het orgel en de vleugel begeleid door Jan Peter Teeuw. Ook gaat Jan Peter voor ons soleren op de prachtige Steinway vleugel Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang.

De toegang is gratis


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren