Shantykoor de Hoeksche Waard on tour naar Ameland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Het was meer dan de moeite waard. Shantykoor De Hoeksche Waard vertrok op vrijdag 14 juni vroeg met een luxe bus vanuit de Hoeksche Waard. De bestemming was Hollum op Ameland om daar te gaan deelnemen aan het bekende evenement ‘Muzikaal Bootwateren’. Dit festival wordt jaarlijks georganiseerd en het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy was natuurlijk ook dit jaar weer van de partij.

De bus bracht koor en orkest naar Holwerd in Friesland om van daaruit over te varen naar Ameland. Aangekomen op Ameland ging de tocht verder met het openbaar vervoer naar het hotel in Hollum. Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden wist het Shantykoor De Hoeksche Waard op zaterdag 15 juni door de dag heen toch vier vrolijke optredens te verzorgen. Voorafgaand aan de terugtocht naar het vasteland werd op zondagochtend in Nes samen met dweilorkest de Bladblazers het verblijf op Ameland muzikaal afgesloten. Het optreden trok veel bekijks en kreeg ook veel bijval. Foto’s en filmpjes zijn te vinden op de Facebookpagina van Het Shantykoor De Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren