Suikerdorp Puttershoek beleeft op 29 juni de tweede editie van Zoete Zaterdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Suikerdorp Puttershoek maakt zich op voor Zoete Zaterdag. Volgens een beproefd recept: een braderie met kramen om te struinen, foodaanbieders, terrassen om neer te ploffen met iets lekkers, kinderattracties en kinderactiviteiten waar je kids uren zoet zijn, modeshow, workouts samen met de sportschool en live muziek! En dat alles in de ambiance van de meer dan 30 winkels en ondernemers op het gebied van mode, bloemen, delicatessen, lifestyle en horeca van winkelcentrum Puttershoek.

Zoete Zaterdag vindt plaats op 29 juni. We doen niet aan haasten, geniet zolang je wilt! De braderie en de kinderattracties zijn tussen 10.00 en 16.00 uur. Daarna gaat het los op de terrassen van o.a. BB Kitchen, ByBabette,Café ’t Centrum en Café ‘t Veerhuys tot in de kleine uurtjes.

 

Het event Zoete Zaterdag vervangt de Ponymarkt, waar al jarenlang geen pony’s meer verhandeld worden. Zoete Zaterdag wordt georganiseerd door Koolen & Koolen & BIZ Centrum Puttershoek en krijgt een vaste plek op de evenementenkalender: de laatste zaterdag van juni.

Kijk voor meer info over Zoete Zaterdag op www.winkelcentrumputtershoek.nl/events onder ‘Zoete Zaterdag’, op de FB-pagina /winkelcentrumputtershoek of op de Instagrampagina / winkelcentrum.puttershoek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren