Juf Dorine stapt in het huwelijksbootje

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Meester Vergeer

Afgelopen zaterdag stapte juf Dorine Biesheuvel in Loon op Zand in het huwelijksbootje met ‘haar’ Timo. Juf Dorine is juf van groep 3 op De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel en op maandag kwam het bruidspaar op school om hun huwelijksfeest een vervolg te geven.

De kersverse bruid en bruidegom werden door alle kinderen ingehaald met een prachtig geschreven lied op de melodie van bekende Disney tunes. De kinderen van haar eigen groep hadden prachtig gemaakte bogen waar het stel onderdoor liep. Vervolgens werd er een gezellig feestje gevierd met groep 3.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren