Open bijeenkomst Voorwaards op het strandje van Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het strandje van Westmaas - Foto Archief

Bij gebrek aan een buurthuis in Westmaas, organiseert VoorWaards Hoeksche Waard letterlijk een ‘open bijeenkomst’ voor inwoners van dit dorp. Deze bijeenkomst is van 16.00 – 18.30 uur in de buitenlucht op het strandje bij Westmaas aan de Munnikenweg.

De Hoekschewaardse politieke beweging VoorWaards organiseert vaker open bijeenkomsten om met bewoners te praten, maar zo open in de buitenlucht als deze was het nog niet eerder. Aanstaande vrijdagmiddag is VoorWaards aanwezig van 16.00-18.30 uur bij het strandje in Westmaas om in gesprek te gaan met inwoners van dit dorp. Al eerder heeft deze partij het College van B&W bevraagd over het nakomen van de belofte om weer een nieuw dorpshuis te realiseren.

VoorWaards Hoeksche Waard weet dat er bij de inwoners zorgen zijn over de leefbaarheid van het dorp na het verdwijnen van dorpshuis Concordia, de bakker, de slager, het café, het winkeltje, het postkantoor, het tuincentrum, twee grote rommelmarkten en de pinautomaat. VoorWaards wil graag horen wat dit betekent voor het dorp en wat de inwoners verder bezig houdt. Dus kom vrijdagmiddag 12 juli langs als je hierover wilt praten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren