Gemeenteraad stemt in met het verhogen van het budget voor de nieuwbouw zwembad In Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het oude zwembad in Numansdorp - Foto Bres

Eindelijk duidelijkheid voor de gebruikers van het zwembad in Numansdorp. Vanavond heeft een meerderheid van de gemeenteraad ingestemd met het verhogen van het budget voor de nieuwbouw. De partijen Voorwaards, Burgerbelangen en Constructief Hw stemde tegen het extra budget wat nodig is voor de nieuwbouw.

GroenLinks heeft hun  zorgen uitgesproken over de overbruggingsfase van het oude zwembad naar het nieuwe. Ze  hebben de wethouders gevraagd snel het gesprek aan te gaan met de gebruikers zodat er een passende oplossing gevonden wordt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren