Pannenkoeken en speurtocht in Boezem & Co

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op 23 juli is er een gezellige Kindermiddag in Boezem & Co. Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom tussen 12.00 uur en 14.00 uur aan de Boezemsingel 7 (tussen de kinderboerderij en de speeltuin in).

We beginnen met lekker versieren en opeten van pannenkoeken. Daarna doen we een leuke speurtocht door Boezem & Co, de kinderboerderij en de speeltuin. Aanmelden kan t/m 21 juli bij Linda van der Wal, app 06-82848467 of mail [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Voor deze activiteit vragen we een bijdrage van €2,50 die gepast betaald kan worden of kan worden gepind op de 23e. Boezem & Co, Boezemsingel 7, Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren