Miranda den Tuinder voorgedragen als wethouder namens D66 Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Archief

Voor het nieuwe college heeft D66 Hoeksche Waard Miranda  den Tuinder voorgedragen als wethouder namens D66. De Raad zal over haar kandidatuur 11 juli besluiten waarna Miranda direct aan de slag zal gaan. Miranda heeft haar huidige functie als locatiemanager voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de Hoeksche Waard als mede haar neven functies bij Stichting Cultuurhuis HW en de Detailhandelsraad HW neergelegd.

“Ik heb er geweldig veel zin in” aldus Miranda. “Ik wil mij graag inzetten voor de samenleving in de Hoeksche Waard en ik zie ernaar uit om dit samen met de raad en in gesprek  met onze inwoners op te gaan pakken. Ik ben ook heel blij dat, als de Raad instemt met mijn kandidatuur, het college van het lijstje afkan van gemeenten met uitsluitend mannelijke collegeleden.”

Coen Raijer – fractievoorzitter – vindt het mooi dat D66 met Miranda een droom kandidaat heeft die haar sporen in de Hoeksche Waard ruimschoots verdiend heeft. “Miranda is jarenlang raadslid geweest, eerst voor Cromstrijen en na de fusie voor de gemeente Hoeksche Waard in de vorige bestuursperiode. Gedurende haar hele politieke loopbaan heeft zij zich ingezet om mensen in de hele Hoeksche Waard bij elkaar te brengen. Dat kenmerkt ook haar nevenfuncties bij ‘de Maatschappij’ en als voorzitter van de stichting Cultuurhuis Hoeksche Waard. Die laatste functie heeft zij overigens nu neergelegd. Wij wensen haar veel wijsheid en succes toe, er is veel te doen”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren