Stichting K.A.L.M  prijkt 4 jaar op shirts Strijense voetbaljeugd

120

foto 1Zaterdag 19 april j.l. werd officieel bekend gemaakt dat de 4 Strijense jeugdsponsors : CONQUEST communication/creation, Kruijthof Bandenservice, PG Security Systems en Verkeersschool Zuid-West Nederland  ervoor hebben gekozen  de Stichting K.A.L.M. de komende 4 jaar op de voorzijde van de shirts van alle Strijense pupillen en junioren te laten prijken.

Deze door Gregory Zebrowski opgerichte stichting ondersteunt en begeleidt activiteiten voor Kinderen met een al dan niet Aangeboren Lichamelijke en Motorische beperking, zoals bijv. therapie met dolfijnen op Curacao.

De namen van de 4 Strijense jeugdsponsors staan met ingang van het nieuwe seizoen op de achterzijde van de shirts van de A t/m F jeugdteams.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.