Joyrider zonder rijbewijs in Mijnsheerenland aangehouden na vluchtpoging

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Agenten hebben donderdagmorgen een joyrijder zonder rijbewijs aangehouden op de Raadhuislaan in Mijnsheerenland.

Rond 5.15 uur zagen agenten een bestuurder met hoge snelheid door een rood verkeerslicht rijden, waarna de bestuurder A15 is op gegaan. Nabij de Heinenoordtunnel gaven agenten hem een stopteken, waarop de man er vandoor ging.

In zijn vluchtpoging heeft hij een vrachtwagen op het laatste moment afgesneden om de N217 op te gaan. Hij heeft verder tegen het verkeer ingereden, bochten afgesneden en hij is de dijk afgereden om een afzetting te ontwijken. Op de Raadhuislaan verliest de bestuurder de macht over het stuur, rijdt een paaltje omver en belandt op het fietspad. Niemand is gewond geraakt.

De 25-jarige bestuurder, zonder vaste woon- of verblijfplaats, heeft het vervolgens op een lopen gezet. Ver is hij echter niet gekomen. Hij is in de directe omgeving aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, het verlaten van een plaats ongeval, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed van verdovende middelen en joyriding.

Bron: Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren