Voetbal Vereniging Strijen heeft 4 nieuwe jeugdsponsors

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen – Voetbalvereniging Strijen heeft er sinds afgelopen zaterdag 19 april vier nieuwe shirtsponsors bij.

De namen van de sponsors (CONQUEST communication/creation, Kruijthof Bandenservice, PG Security Systems en Verkeersschool Zuid-West Nederland) komen vanaf het volgende voetbalseizoen op de shirts van alle Strijense pupillen en junioren. Samen hebben de sponsors besloten om Stichting K.A.L.M. prominent op de voorzijde van de shirts te zetten.

Stichting K.A.L.M. is een door Gregor Zebrowski opgerichte stichting die activiteiten voor kinderen met een al dan niet Aangeboren Lichamelijke Motorische beperking financieel ondersteunt en begeleidt, zoals therapie met dolfijnen op Curaçao.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.