Bibliotheek Hoeksche Waard nodigt baby’s met ouders/verzorgens uit voor Babyspel 

0
240

Schermafbeelding 2014-05-08 om 15.47.06Numansdorp – Vele ouders met baby’s vanaf 3 maanden zijn al lid van de Bibliotheek Hoeksche Waard met het speciale babylidmaatschap BoekStart. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen zijn later beter in taal. 

Samen leuke dingen doen zoals (voor)lezen, maar ook bewegen versterkt de band tussen ouder en baby. In het kader van BoekStart organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de gratis workshop Babyspel.

Babyspel is een workshop, gegeven door fysiotherapeut Elke Heeman, waarin de ouder spelenderwijs beweegt met zijn/haar baby. Het doel van de workshop is inzicht, zekerheid en plezier te krijgen in de motorische ontwikkeling van de baby. De workshop is praktisch opgesteld met vele tips, oefeningen en spelvoorbeelden om thuis mee aan de slag te gaan!

De workshop wordt gegeven op:

  • donderdag 15 mei om 9:30 uur in bibliotheek Puttershoek
  • donderdag 15 mei om 11:00 uur in bibliotheek ’s-Gravendeel
  • woensdag 21 mei om 9:15 uur in bibliotheek Oud-Beijerland
  • woensdag 21 mei om 11:00 uur in bibliotheek Heinenoord

Deelname aan de workshops is gratis – ook voor ouders en baby’s die nog geen lid van de Bibliotheek zijn – maar aanmelden is gewenst. Inschrijven kan bij de Bibliotheek in de buurt of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl.

Zie ook de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.