Igor Peters en Annelot Baars winnen Horman-bokaal tijdens Clubkampioenschappen.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image’S-GRAVENDEELZaterdag 24 mei 2014 vond het traditionele clubkampioenschap van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel weer plaats. Iedere deelnemer deed zijn/haar uiterste best om zo hard mogelijk te zwemmen.

Voor iedere snelste zwemmer/zwemster in zijn/haar leeftijdscategorie lag er een gouden medaille klaar. Iedere gezwommen tijd werd vergeleken het gestelde limiettijden en de zwemmer en zwemster die er uiteindelijk over drie afstanden gezien het verst onder wist te blijven maakte kans op de felbegeerde en traditionele Horman-bokaal. Deze bokaal werd zoals altijd beschikbaar gesteld door Horman Drainagefilter b.v. uit ’s-Gravendeel.

De volgende zwemmers/zwemsters kregen uit handen van Cees van Helfteren, die vandaag de plaats overnam van Hans Wols als voorzitter van de zwemafdeling, een gouden medaille uitgereikt omdat zij de snelste waren in hun leeftijdscategorie:

MEISJES/DAMES. JONGENS/HEREN
Anoek van der Bijl Caden Groenenberg
Renske van Antwerpen. Youri Both
Anne van Antwerpen. Gjalt de Man
Celine de Jong Mika van Boven
Annelot Baars Igor Peters
Annemarie de Zeeuw

Aan het einde van de prijsuitreiking was het wachten op wellicht wel het belangrijkste moment van de dag: Het uitreiken van de felbegeerde Horman-bokaal voor de zwemmer en zwemster die de meeste seconden onder de gestelde limiettijden hebben weten te zwemmen. Bij de meisjes/dames ging deze prijs naar de 17-jarige Annelot Baars. Bij de jongens/heren was de eer weggelegd voor de 22-jarige Igor Peters. Voor Annelot betekende dit haar vierde opeenvolgende titel. Uit handen van Leo de Man van Horman Drainagefilter b.v. kregen zij hun prijs uitgereikt. Twee jaar geleden kende het kampioenschap dezelfde kampioenen als nu. Met het behalen van deze titel volgt Igor Peters Wessel Boersma op.

De aanmoedigingsprijs werd dit jaar overhandigd aan Dewi Sint-Nicolaas.De schitterende boeketten zijn geschonken door ‘onze’ bloemensponsor Retail Added Solutions B.V. (RAS Flowers) uit ’s-Gravendeel.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren