Gratis Wildproeverij en Honingproeverij bij TotalisNaturales

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Op 14 en 21 december opent TotalisNaturales uit Strijen tussen 13.00 en 17.00 uur haar deuren voor een wildproeverij en honingproeverij.

Ben jij benieuwd wat de polders van de Hoeksche Waard te bieden hebben aan prachtige wild en bijenproducten? Dan is dit nu je kans. De feestdagen komen er weer aan, een periode waarin we traditiegetrouw wild eten. Wild is het meest duurzame stukje vlees wat je maar kunt vinden. Het is een eerlijk en gezond product. Het verkregen wild van TotalisNaturales is op een verantwoorde en eerlijke manier geoogst uit de polders van de Hoeksche Waard. Laat je verrassen met een wildproeverij en geniet daarnaast ook van de prachtige producten die TotalisNaturales te bieden heeft. Laat je bijvoorbeeld meenemen in de wereld van verschillende soorten honing en prikkel je smaakzintuigen. Ook kun je bij ons terecht voor leuke (kerst)pakketjes en andere cadeautjes afkomstig uit de polders van de Hoeksche Waard.

Graag zien we je op 14 of 21 december in ons Dijkwinkeltje op de Oudendijk 47 in Strijen. De proeverij staat klaar vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Let op onze wildvoorraad is beperkt, op = op.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.