Expositie in Galerie De Opkamer te Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Jeanette van der Made
Schilderij van Jeanette van der Made

MAASDAM – Op zondagmiddag 1 juni, is tussen 12.00 en 17.00 uur in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21,Maasdam de expositie te bezichtigen van Hilde Durieux, schilderijen,Jeanette van der Made, schilderijen, en Hetty Vrijland, portretten, sieraden en glasobjecten. De expositie duurt tot eind juni. Tussentijds is de galerie te bezoeken na afspraak.

Zondag 6 juli start de expositie van Wim Stolk, Riana Eckhart en Corien Woudenberg met als extra speksteenbeelden.

Voor informatie: www.galeriedeopkamer.nl

  • Hilde Durieux schildert ruim vijf jaar steeds actiever bij de Hoekschewaardse Teken en Schilderkring (HWTS-kring) Het landschap maar zeker ook het waterschap van o.a. de Hoeksche Waard zijn een inspiratiebron voor haar. Zij werkt voornamelijk met acryl op doek.
  • Jeanette van der Madeschildert sinds een kleine twintig jaar op haar geheel, eigen wijze. Zij laat zich inspireren door de natuur, hetgeen goed tot uitdrukking komt met fascinerende bloemen en natuurelementen. Bloemen hebben trouwens nog een tweede passie voor haar, gezien het enthousiasme voor het werken en bezig zijn in en met de tuin. Zij schildert met olieverf.
  • Hetty Vrijland, samen met haar man bekend van sieraden en objecten van glas en het waarderingsgeschenk van de gemeente Binnenmaas, exposeert een aantal bijzondere portretten.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren