Waterschap Hollandse Delta start bouwkundige vooropnames dijkversterking Hoeksche Waard Zuid

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Buitendijk_Strijensas_620HOEKSCHE WAARDWaterschap Hollandse Delta start binnenkort met de bouwkundige vooropnames voor de dijkversterking Hoeksche Waard Zuid. Omwonenden ontvangen hierover deze week een brief.

Met deze opnames wordt vastgelegd wat de staat van de bebouwing is, voordat de werkzaamheden beginnen. En hoewel het streven is om de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit te voeren, is de kans dat er als gevolg van de bouwwerkzaamheden schade ontstaat niet helemaal uit te sluiten. Op deze manier hebben de inwoners en het waterschap objectieve gegevens die beide partijen helpen bij eventuele schadeclaims.

Tijdens de vooropnames wordt de buitenkant en binnenkant van de betreffende panden of opstallen gecontroleerd op gebreken. Bijzonderheden worden vastgelegd op foto’s. Bij een aantal percelen worden ook meetpunten en trillingsmeters aangebracht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren