Hulp voor digibeten, Internet voor beginners

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

digibeetNumansdorp – Wie op internet de weg niet kent, loopt langzaam maar zeker een achterstand op. De Bibliotheek Hoeksche Waard wil iedereen helpen om soepel en actief te leren omgaan met internet. Een uitgelezen kans voor digibeten. 

In drie avonden spijkeren twee ervaren mediatrainers de deelnemers bij. Te beginnen met zoeken op internet en emailen leren de deelnemers alle kneepjes van het online verkeer. Zowel voor de tablet als de laptop worden de lessen in de bibliotheek onder deskundige leiding doorlopen.

Bij de drie bijeenkomsten hoort een reader met alle informatie, zodat de deelnemers thuis nog eens kunnen oefenen. Voorwaarde is dat bezoekers zelf al een beetje met de muis kunnen omgaan en eventueel hun eigen laptop of tablet meenemen.

De internetlessen voor beginners zijn in de Bibliotheek in Numansdorp op donderdag 5, 12 en 19 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten per keer: €7,50 voor niet-leden, € 5,00 voor leden. Drie bijeenkomsten: € 17,50 voor niet-leden, € 10,00 voor leden. De reader is te verkrijgen voor € 5,00 Vooraf aanmelden bij de bibliotheek of per telefoon.

Bibliotheek Numansdorp | Wethouder van der Veldenweg 3 | 3281 AN Numansdorp | 0186 65 3432


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren