Nieuw centrum van Welzijn Hoeksche Waard in Heinenoord officieel geopend

0
292

IMG_8554HeinenoordOp woensdag 28 mei is het nieuwe centrum van Welzijn Hoeksche Waard in Heinenoord officieel geopend door wethouder A. Mol. Samen met de directeur T. van Echten heeft de wethouder het superheldenbord met alle sponsoren en de nieuwe naam onthuld. ‘Joeno’ is gekozen uit alle inzendingen en staat voor JOng EN Oud, mevrouw W. Hoogland is de bedenker van deze naam.

Het was een feestelijke dag met optreden van verschillende streetdance groepen, schminken, als superheld op de foto, een barbecue namens het Buurt Bestuurt en als afsluiter een disco. De eerste samenwerking tussen jong en oud heeft al plaatsgevonden bij het wild breien rondom de skatebaan van Heinenoord en hierdoor zag ook de skatebaan er feestelijk uit.

Op zaterdag 21 juni wordt de jaarlijkse vlooienmarkt weer georganiseerd om met de opbrengst de laatste benodigdheden aan te schaffen. Kijk voor een indruk van de dag op www.jongbinnenmaas.nl of www.facebook.com/jongbinnenmaas


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.