Video: Bewoners woonlocatie de Grutto in Strijen van stichting Cavent dansen Corona de Wereld uit

0
2665
Foto en Video Jasper van der Kellen - Hoeksch Nieuws Hoeksche Waard

STRIJEN – Op vrijdag 20 maart organiseerde woonlocatie de Grutto in Strijen van stichting Cavent een activiteit voor hun bewoners met een verstandelijke beperking in Strijen. De bewoners hebben nu geen dagbesteding waardoor ze voorlopig thuis moeten blijven. Dit vinden de bewoners erg lastig omdat zij aan hun structuur vast zitten.

De begeleiders van de woonlocatie organiseerden de activiteit. #danscoronadewerelduit. De bewoners van de Grutto flat gingen allemaal op hun eigen balkon staan en dansten erop los. Met als doel ontspanning en beweging voor onze cliĆ«nten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.