Zorgboerderij Bonaventura Strijen kan uw hulp hard gebruiken!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In Strijen ligt zorgboerderij Bonaventura. Op deze heerlijke en groene plek is elke werkdag een feestje. Wij werken met mensen met verstandelijke beperking en jongeren met leerproblemen. Ook is er een speciale groep voor mensen met dementie.


Wij kunnen op de NL Doet dag uw hulp gebruiken om voor de schapenwei nieuwe afrastering te maken. Materialen zijn aanwezig en kunnen we zo aan de slag, maar niet zonder uw hulp. Ook voor de kweekkas zoeken wij hulp om wat reparaties te doen van de folie op gescheurde plekjes. materialen zijn aanwezig. Verder heeft hier en daar het houtwerk een kwastje verf nodig. Materialen aanwezig. Voor de lunch voor grote groep kunnen we ook een handje hulp gebruiken.
Dus de lunch en alle drankjes met zelfgemaakte bakproducten krijgt u van ons voor uw inzet natuurlijk.

Kom ons helpen en we maken er samen met z’n allen een mooie vrolijke handjes uit de mouwen dag van!

Meld u snel aan!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.