Franca Treur op Bram Rozafestival in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Franca_TreurNieuw-Beijerland – De populaire schrijfster Franka Treur is dit jaar te gast op het Bram Rozafestival. Zij zal vertellen over haar werk en in de pauze signeert Treur haar boeken. De toonaangevende schrijfster heeft onlangs een nieuwe roman uitgebracht. Reden genoeg voor Bibliotheek Hoeksche Waard en het Bram Rozafestival om Franca Treur uit te nodigen.

Franca Treur won enkele jaren geleden de Selexyz Debuutprijs met het populaire boek – Een dorsvloer vol confetti. Hierin beschrijft zij met veel humor hoe een jong meisje in een orthodoxe boerengemeenschap de kracht van woorden ontdekt. In januari 2014 verscheen de nieuwste roman van Franca Treur: De woongroep. Deze realistische roman gaat over de zoektocht van een jonge vrouw naar zingeving, naar iets dat groter is dan het dagelijks leven.

Op 9 september (15.00h tot 17.00h) treedt Franca Treur op in de grote tent op het Bram Rozafestival op ’t gors aan de Spuidijk bij Molen de Swaen (Spuidijk 29, 3264 Nieuw Beijerland). In de pauze is er gelegenheid om boeken te laten signeren. Toegang: voor niet-leden € 15,00 voor leden € 10,00. Vooraf aanmelden is zeer gewenst. Vol is vol. Kaarten reserveren via Bibliotheek Hoeksche Waard, [email protected] of aan de balie van de Bibliotheek.

Info over het Bram Rozafestival vindt u op www.bramrozafestival.nl Via deze site kunt u eveneens kaarten reserveren. Indien er op 9 september nog plaats over is, worden losse kaarten verkocht aan de kassa bij de tent.

Foto: Cyriel Cremers


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren